PD Škofja Loka
 
dobrodošli
znak društvaDobrodošli na spletni strani Planinskega društva Škofja Loka. Naše planinsko društvo je naslednik podružnice slovenskega planinskega društva, ki je bilo ustanovljeno 24. januarja 1907. leta za škofjeloški sodni okraj s sedežem v Selcih. 12. maja 1929. leta je bil sedež podružnice s sklepom obcnega zbora tudi formalno prenesen v Škofjo Loko.
več informacij o društvu...
izbrana novica
O B V E S T I L OO B V E S T I L O
članicam in članom PD Škofja Loka
 
Spoštovane članice in člani PD Škofja Loka

Pred nami je volilno leto 2023. Na občnem zboru marca 2023 bomo izvolili novega predsednika in člane upravnega ter nadzornega odbora in častnega razsodišče. Načelniki odsekov, ki so ravno tako v upravnem odboru, imajo v svojih pravilnikih definirano mandatno obdobje.

Pozivamo vas-člane, da pripravite predloge s kratkim pojasnilom. Ker nas veže GDPR mora predlagani član podati pismeno soglasje k kandidaturi.
Predlog za predsednika PD Škofja Loka, 3 člane za upravnega odbora, 3 člane nadzornega odbora in 3 člane častnega razsodišča bomo zbirali na sedežu društva do 15. februarja 2023. Na podlagi predlogov bo Kandidacijska komisija pripravila kandidacijsko listo.

Predloge z obrazložitvijo in podpisanim privoljenjem za kandidaturo lahko prinesete osebno na sedež društva ali pošljete po e-pošti: info@pd-skofjaloka.com.

Vabljeni k sodelovanju!

Janez Pintar,
predsednik PD Škofja Loka
 
© PD Škofja Loka 2009    |    Oblikovanje in izdelava e-Vizija